"Suntem aici pentru dumneavoastra"

LaVitaMed
Centrul Medical Mărăști Cluj

Pentru servicii în contract cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate - vezi Echipa medicală!
CNAS

Chirurgie Estetică şi Plastică

Medicina estetică este un domeniu vast și avangardist al medicinii, care își propune îmbunătățirea aspectului personal și respectului de sine, intenționând obținerea idealului estetic individual.

Adresabilitatea către cabinetele de medicină estetică a cunoscut o creștere continuă de la începutul secolului, astfel că numărul procedeelor estetice s-a dublat la fiecare 5 ani, atât în Statele Unite cât și în Uniunea Europeană.

În topul celor mai cerute, au fost următoarele tipuri de intervenții: rinoplastie (chirurgie nas), mărire sâni (augmentare mamară), lipoaspirație, abdominoplastie, blefaroplastie (chirurgie pleoape) și lifting facial.

Procedeele cosmetice cele mai solicitate sunt injectarea toxinei botulinice, a acidului hialuronic și epilarea definitivă.

Se îmbină tehnologia cu rafinamentul artistic, axându-se pe depășirea exigențelor personale, atât prin aplicarea celor mai moderne tehnici medicochirurgicale cât și prin ințelegerea profundă a intențiilor și scopurilor estetice ale pacienților.

* Dr. Valeriu Nicula:
* Dr. Olimpiu Hârceagă:
lavi