"Suntem aici pentru dumneavoastra"

dr. Olimpiu Hârceagă

Chirurgie Plastică

Lista prețuri

Program de lucru:
Marți: 18:00 - 20:00 Vineri: 15:00 - 17:00

Dr. Olimpiu Hârceagă s-a specializat pe parcursul carierei sale pentru a ajuta pacienții să obțină repararea și armonia formelor. A absolvit Facultatea de Medicină din Cluj-Napoca în anul 2005 după care a început specializarea în Dermatologie pe care a continuat-o cu specializarea în Chirurgie Plastică. A efectuat un doctorat în Chirurgie Mohs pentru tratamentul tumorilor de piele. Specializarea în Chirurgie Plastică și Dermatologie îi asigură expertiza necesară pentru a înțelege Medicina Estetică și a ajuta pacienții să își atingă țelul de frumos.

Medicina estetică trebuie să asigure pacientului armonia formelor fără a afecta funcția diverselor structuri pe care le tratează, poate părea un lucru ușor fiindcă majoritatea pacienților sunt sănătoși dar defapt este o mare presiune pentru a nu transforma un om sănătos în bolnav datorită unui tratament medical.

Dr. Olimpiu Hârceagă a efectuat 11 ani de specializări după absolvirea facultății de medicină lucrul care îl ajută să ofere pacienților săi siguranța! A efectuat specializări în afara țării timp de 3 ani în Bruxelles Belgia si Oxford Marea Britanie. Este colaborator a două clinici din Londra Marea Britanie (Centre for Surgery, London Lipo Center) participă frecvent la congrese și cursuri de specializare. A publicat lucrări științifice și prezentări la congrese.