"Suntem aici pentru dumneavoastra"

Dr. Nicoleta Stoica

Recuperare, medicină fizică și balneologie

Medic specialist, specialitatea Reabilitare Medicală

Lista prețuri

Program de lucru:
Marti: 17:00-20:00Joi17:30-20:00

  • 2014-2017: Medic rezident, specialitatea Reabilitare Medicală, la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj- Napoca și Spitalul de Recuperare Băile Felix, având ca și coordonator rezidențiat, Conf. Dr. Ioan Onac, coordonator activitate: Șef lucrări Dr. Rodica Ana Ungur.
  • 2005-2007: a efectuat Masterat în Psihoterapie Medicală, Universitatea de Vest ”Vasile Goldiş” Arad, Facultatea de Medicină
  • 2005-2006: a efectuat Masterat în Management şi Afaceri, Universitatea „Bogdan Vodă” Cluj-Napoca 1999-2013- a desfășurat activități de promovare în companii multinaționale de prestigiu (GlaxosmithKline, UCB, Wyeth), dezvoltând proiecte locale, naționale și internaționale pe teme medicale, de promovare a sănătății populației.
  • 1998-1999: a fost cadru didactic la Școala Postliceală Sanitară “Sf. Bartolomeu”, Cluj-Napoca și Școala Postliceală Sanitară “Universita XX”, CLUJ-NAPOCA, unde a predat cursuri de farmacologie, biochimie, igienă, anatomie și fiziologie.
  • 1998-1999: a fost medic stagiar la Spitalul Clinic De Adulţi Cluj Napoca, Spitalul Militar Cluj-Napoca, în secțiile medicală, chirurgie generală, precum și în cabinetul de medicină de familie.
  • 1991-1997: a urmat Facultatea de Medicină Generală, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca; a participat la Congresele Naționale Anuale de Reabilitare Medicală, congresele naționale ale Societăților de Neurologie, Neurologie Pediatrică, Psihiatrie, Cardiologie, Diabetologie din România, la congrese europene și mondiale (Dublin-Irlanda; Boston, San Antonio, San Diego-USA; Toronto-Canada; Montevideo-Uruguay; Rio de Janeiro-Brazilia; Cairo-Egipt; Madrid, Spania; Bangkok, Thailanda). În acelasi timp, din 2003 este Președinte al Asociației Persona (ONG), în care coordonează proiectele medicale, culturale, sociale organizate de către asociație.


Cabinetul va ofera: diagnostic și tratament de specialitate oferit pacienților cu patologie reumatologică, neurologică, ortopedică.

lavi