"Suntem aici pentru dumneavoastra"
Pentru servicii în contract cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate - vezi Echipa medicală!
CNAS
CNAS

Dr. Camelia Căpușan

Neurologie

Lista prețuri

Program de lucru:
Luni: 09:00 - 19:30 Joi: 09:00 – 19:30
Marti: 7:00 – 17:30 Vineri: 09:00 – 19:30
Miercuri: 09:00 – 19:30

Neurologia este un domeniu extrem de complex, care se ocupă de diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor sistemului nervos central și periferic, presupunând o mare dedicare intelectuală, o capacitate de a observa detaliile și de a le integra în întreg, o intensă motivație și multă compasiune pentru omul aflat în suferință.

Dr. Camelia Căpușan este absolventă a UMF Cluj-Napoca, din anul 1990, medic primar neurolog, din 1999 și doctor în medicină, din 2012. Ca profesionist este ancorată permanent în actualitatea din medicină, cu prioritate din neurologie, fiind membră a Societății Române de Neurologie și a Movement Discorder Society, cea mai prestigioasă societate științifică care se ocupă de studiul bolilor de mișcare pe plan internațional.

În urma anilor de experiență medicală, doamna doctor a înțeles importanța abordării integrate, interdisciplinare și că un diagnostic și un tratament corect, necesită o abordare complexă, cu implicarea nu doar a medicului, ci și pacientului, urmând să fie asociat aportul tehnologiilor diagnostice actuale.

Doamna Dr. Camelia Căpușan este de asemenea coordonator al proiectului “Puterea speranței”, proiect destinat pacienților cu boala Parkinson, familiilor lor, medicilor de familie, psihologilor și kinetoterapeuților, cu scopul abordării holistice a maladiei.

EEG în relație cu CNAS: GRATUIT!

Cabinetul de neurologie oferă:

  • Consultul neurologic complet
  • Examinarea EEG, cu și fără proceduri de stimulare
  • Evaluare periodică integrată a bolnavului cu boală Parkinson
  • Infiltrații paravertebrale, în patologia dureroasă radiculară

lavi