"Suntem aici pentru dumneavoastra"
Pentru servicii în contract cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate - vezi Echipa medicală!
CNAS
CNAS

psih. Călin Bologan

Psihologie

Lista prețuri

Program de lucru:
Luni: 10:30 – 13:30 Joi: 11:00 – 13:00
Marți: 13:00 – 15:30 Vineri: 11:00 – 13:00
Miercuri: 15:00 – 17:00

– 2014 - a absolvit cursurile universitare
– studiile pentru specializarea psihologie clinică și psihoterapie le-a urmat la Universitatea Babeș-Bolyai, Asociația de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din România, Institutul Albert Ellis, dar și prin participări la diverse workshopuri și conferințe.
– deține drept de liberă practică în Psihoterapii cognitiv comportamentale și Psihologie Clinică.

Psihoterapia (care inseamnă a vindeca sau a îngriji sufletul) este o metoda de tratament, de intervenție psihologică ce se realizează prin tehnici specifice, diferite în funcție de școala de formare – discuții care respectă o anumită structură și conținut, hipnoză, sugestie, restructurare cognitivă, teatru, povești, jocuri de rol, desen, dans, mișcare etc.

Scopul d-lui Psiholog Călin Bologan este de a face persoana să conștientizeze de ce face anumite lucruri, de ce adoptă anumite soluții și nu altele, cum și-a construit personalitatea, care îi sunt punctele forte, dar și cele care îl încurcă în adaptare.

Rolul psihoterapiei este descoperirea de sine și găsirea unor metode eficiente de a face față cu succes vieții, de a ajuta persoana să-și îmbunătățească viața și să se dezvolte. Psihoterapia este un proces prin care o persoană învață să aibă curaj să găsească și să meargă pe alte căi decât cele pe care le cunoaște. De aceea, în psihoterapie relația care se dezvoltă între fiecare persoană și psihoterapeut este esentială și se bazează în principal pe încredere, acceptare necondiționata, cooperare, empatie și onestitate. Nimeni nu trebuie să se simtă criticat sau judecat și, mai ales, să simtă că nu este crezut sau validat.

lavi