"Suntem aici pentru dumneavoastra"

Dr. Bianca Mihai

medic specialist urolog

Urologie

Lista prețuri

Program de lucru:
Luni: 17:00 - 20:00 Miercuri: 9:00 - 11:00

DR. BIANCA MIHAI- medic specialist urolog
Absolventă a Facultății de Medicină “Gr T Popa Iași” Dr Bianca Mihai a efectuat pregătirea în rezidențiat la Spitalul Clinic de Urgență “Floreasca” București și Clinica de Urologie a Spitalului Municipaș Cluj-Napoca sub îndrumarea prof. Ioan Coman.

Dr Mihai și-a desfășurat activitatea în clinici din Anglia și a urmat cursuri de formare profesională în Statele Unite( Wake Forest Hospital, North Carolina), Germania(Markredwits Hospital) și Italia( Agostino Gemelli University Hospital).

Dr Mihai se implică activ în campanii internaționale de voluntariat oferind servicii medicale comunităților defavorizate din Africa, America de Sud și India.

Dr Mihai oferă consultații legate de patologia renală, vezicală, prostatică și prezintă interes deosebit pentru diagnosticul și tratamentul multimodal al patologiilor uroginecologice (incontinență urinară, prolaps genital, fistule uro-genitale). Dr Mihai are competență în examinări urodinamice, montarea dispozitivelor antiincontinență și a pesarelor vaginale.

Dr Mihai este membru al Societății Europene de Urologie, a Asociației Internaționale de Uro-Ginecologie, General Medical Council United Kindom și al Societății Române de Urologie.

lavi